Завантаження ...
banner
banner

«Його величність Ніжинський огірок» запрошує на свято

Якщо хочете весело провести час, завітайте до Ніжина на фестиваль «Його величність НІЖИНСЬКИЙ ОГІРОК». Свято Огірка у Ніжині проводиться щороку, в вересні. Цього року - 14 вересня, у суботу, на території Шевченківського парку

свято, Ніжинський огірок, фестиваль

Якщо хочете весело провести час, завітайте до Ніжина на фестиваль «Його величність НІЖИНСЬКИЙ ОГІРОК».
 
Свято Огірка у Ніжині проводиться щороку, в вересні. Цього року - 14 вересня, у суботу, на території Шевченківського парку (м. Ніжин, Чернігівської області, маршрутки від залізничного вокзалу - 39,7,15,16 , зупинка - Парк).
 
Особлива колоритність фестивалю у всьому: креативних учасниках, оригінальних виступах творчих колективів, ексклюзивних огіркових смаколиках та стравах, позитивних емоціях, неймовірному святковому настрою й ніжинській гостинності. 
 
Програмою передбачено концертний маринад, присмачений музичними та танцювальними спеціями з відтінками гумору, фантазії й креативу.

Читайте також: На Огірковий фестиваль до Ніжина має приїхати 1+1 і Чернігівське телебачення
 
А ще Ви зможете придбати унікальні сувеніри, зроблені ніжинськими майстрами, поповнити свою кулінарну книгу авторськими рецептами страв з огірків, прикрасити сторінки соцмереж класними фото з ніжинського фестивалю! 
 
Тож завітайте на фестиваль «Його величність Ніжинський огірок» та відчути дивовижну атмосферу свята!
 
Ніжинці знають і зберегають секрети солінь, передаючи їх із покоління в покоління. Цьогоріч народним голосуванням визначатимуться переможці з дизайну посуду (банки, діжки,тощо) для зберігання огірків(працюватиме окремий майданчик). Найкращі отримають грошову винагороду. А для тих, хто присмачить усе це національним колоритом, українським гумором, додасть фантазії та самобутності, готуються подарунки від ніжинського майстра-бондаря І. Ф. Щербака та організаторів свята. 
 
Тож чекаємо вас на святі «Його величність Ніжинський огірок». Славимо разом історичну візитівку Ніжина!
 
Заявки на участь у фестивалі подаються до оргкомітету за тел.: 2-35-51, 5-39-31, 096-377-11-08 (Бассак Тетяна Федорівна), 067-755-80-67 (Купрій Антоніна Вікторівна).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: