Завантаження ...
banner

Міська влада Ніжина звернулась до президента щодо поновлення виплат держсубвенцій

Сьогодні, 22 серпня, на засіданні виконавчого комітету розглянули і погодили звернення до президента України Володимира Зеленського щодо поновлення виплат держсубвенції нашому місту

держсубвенція, звернення, Ніжин, президент

Сьогодні, 22 серпня, на засіданні виконавчого комітету розглянули і погодили звернення до президента України Володимира Зеленського щодо поновлення виплат держсубвенції нашому місту.

Нагадаємо, що Офіс президента заблокував фінансування місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток для недопущення неефективного використання бюджетних коштів в рамках проектів, що несуть корупційні ризики.

Тимчасове призупинення фінансування рішень уряду зроблено з метою перевірки ефективності використання бюджетних грошей, запланованих на передбачені розпорядженнями інфраструктурні проекти, кажуть в Офісі президента.

Проте, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 року №500-р бюджету міста Ніжина затверджена субвенція в сумі 790 тис. грн. 

З цих коштів, 500 тс. грн має піти на придбання комплексу рентгенівського діагностичного (палатний рентген-апарат) для Ніжинської центральної лікарні. 150 тис. грн має піти на закупівлю спортивного майданчика для міста, 10 тис. грн на придбання велопарковок і 130 тис. грн - на закупівлю дитячого майданчика для села Паливода, яке входить до складу Ніжинської ОТГ.

Тож, ніжинська міська влада звертається до президента з проханням забезпечити виконання розпорядження Кабінету Міністрів України, щодо виплати нашому місту державної субвенції для виконання вище вказаних закупівель.

Наталія Нікітіна

держсубвенція, звернення, Ніжин, президент
До одного абзацу у зверненні вносили зміни*
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: