Завантаження ...
banner

Треті драйвові змагання позашляховиків у Бобровиці

Здоровий азарт автоперегонів, море адреналіну та бурхливі позитивні емоції вирували минулих вихідних на автозмаганнях повноприводних позашляховиків у районному центрі. Їх вже втретє організував місцевий клуб

перегони, позашляховики

Здоровий азарт автоперегонів, море адреналіну та бурхливі позитивні емоції вирували минулих вихідних на автозмаганнях повноприводних позашляховиків у районному центрі.

Їх вже втретє організував місцевий клуб «Всюдиходи Бобровиці». Його учасники, доклавши чимало спільних зусиль, цього року створили для цікавого та видовищного заходу і вдалу трасу для перегонів, і комфортний відпочинковий табір.

перегони, позашляховики

На яскраву подію «Offroad Бобровиця 4х4» загалом прибуло 33 учасники, серед яких представники клубів «Offroadmaniacs» (Київ), «Монстри» і «Росомаха» (Прилуки), «Extremal» (Чернігів), «Konotop Boloto Forever» (Конотоп), «УАЗклуб» з Березані та інших з Київа і Броварів.

перегони, позашляховики

У захоплюючих змаганнях за класами лайт (легкий), хард (важкий) та прото (супер важкий) взяли участь 28 авто.

У класі лайт перше місце посіла команда прилучан «Росомаха» (пілот Вадим Трач, штурман Євгеній Комарницький) на автівці ВАЗ «Нива», друге місце виборола команда прилучан (пілот Максим Іванов штурман Ігор Сич) на автівці «Тойота». На третьому місці – команда «Залізні парубки» (Олександр Сокуренко та Олександр Ігнатенко) на автівці «Опель Фронтера».

перегони, позашляховики

У класі хард лідерами стала команда з Прилук (пілот Ігор Бакалінський, штурман Євгеній Величко та Тарас Кожушко) на автівці «Тойота». Друге місце здобула команда прилучан «Росомаха» (пілот Вадим Трач, штурман Євгеній Комарницький) на автівці ВАЗ «Нива». Третє місце виборола команда з Бобровиччини (пілот Богдан Сак, штурман Генадій Сак) на автівці ГАЗ-69.

В класі прото перемогла команда з Сум (пілот Максим Стрельчук, штурман Ярослав Шолудченко) на автівці «Дефазик». Друге місце посіла команда з Києва «Offroadmaniacs» (пілот Максим Горанько та штурман Аня Горанько) на автівці УАЗ Прото. І третє місце здобула команда з Киіва (пілот Олександр Слєпой та штурман Володимир Баклін) на автівці ГАЗ-66.

перегони, позашляховики

В класі квадро було лише два учасники з прилуцького клубу «Монстри» Олександр та Іван Хорти.

Переможці змагань отримали кубки, грамоти, а також цінні подарунки.

Важливий внесок в організацію заходу «Offroad Бобровиця 2019 4х4» зробили небайдужі щедрі спосори: Вадим Дзюбко (WELL cаfe), Генадій Сак (магазин «Сантехніка», Олександр Чередніченко (магазин «Дитячий світ», а також колектив клубу «Всюдиходи Бобровиці» Юрій Галич, Ярослав Денчик, Сергій Король, Анатолій Гусак Сергій Заець, Руслан Шелуха, Максим Панченко, Сергій Породько, Владислав Крамаренко, Вадим Коник («Модна Точка»), Павло Федаш, Олександр і Дмитро Королі, Олег Чалий, Сергій Томко, Сергій Жир, Олександр Біба, В’ячеслав Сергейчик, Володимир Денисенко, Вадим Галата, Юрій Аккерман.

перегони, позашляховики

Велику щиру вдячність учасники змагань висловлюють Юлії Дзюбко (WELL cаfe) за смачне харчуваняя на березі ставка. А за допомогу по кухні – Вікторії Чередніченко, Ользі Томко, Аллі Король. За якісні звуковий супровід і музичне оформлення організатори і учасники заходу висловлюють велику подяку Марії Герасименко та Миколі Іванченку. За інформаційну підтримку вдячні блогерам Володимиру Вовку, Руслану Коркуноув та Роману Говорухіну. А також вони дуже вдячні усім, хто як міг долучився до проведення змагань позашляховиків: Владиславу Бушурі, Андрію Борщу, Денису Ременцю, Миколі Хуртепі.

Клуб «Всюдиходи Бобровиці» створили у 2012 роцi Юрiй Котенко та Геннадiй Сак. Перший придбав автомобіль ЛУАЗ для полювання, а другий – старенький ГАЗ-69 в гарному станi для поїздок на риболовлю.

У 2016 році влаштували перші змагання клубу в селі Кобижча Бобровицького району на території подвір’я Михайла Парубця – організатора щорічного з’їзду байкерів. За всі роки члени клубу відвідали багато автоперегонів та з’їздів, які проводили клубні змагання позашляховиків у своїх містах, здобули чимало призів та нагород.

Юрій Аккерман, фото автора
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: