Завантаження ...
banner
banner

У школі №9 відкриють міні-футбольне поле зі штучним покриттям

Урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям відбудеться в загальноосвітній школі №9 після святкової лінійки з нагоди Першого дзвоника 2 вересня о 09-00 годині. А сьогодні, 27 серпня, міський голова А. Лінник

міні-футбольне поле, школа №9, штучне покриття

Урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям відбудеться в загальноосвітній школі №9 після святкової лінійки з нагоди Першого дзвоника 2 вересня о 09-00 годині.

А сьогодні, 27 серпня, міський голова А. Лінник, його заступник Г. Олійник та начальником УЖКГ та Б А.  Кушніренко перевірили готовність міні-футбольного поля зі штучним покриттям до відкриття.

Сучасне футбольне поле будують на місці старого хокейного майданчика, що знаходиться на території Ніжинської міської дитячої школи футболу. В першій половині дня проходитимуть заняття з учнями ЗОШ І-ІІІ ступенів №9, яка знаходиться на суміжній території з футбольною школою, а у другій половині дня – тренуватимуться вихованці футбольної школи.

Роботи виконуються за рахунок використання залишків коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Очільники міста перевірили готовність даного об’єкта до здачі в експлуатацію учням, а саме: укладання самого покриття, розміщення освітлення по периметру, благоустрій прилеглої території (спилювання дерев, косіння трави та прибирання будівельного сміття після виконання робіт).

За матеріалами Офіційний сайт Ніжинської міської ради

міні-футбольне поле, школа №9, штучне покриття

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: