Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині вшанували пам'ять захисників України. Фото

пам'ять, герої, захисники

29 серпня у Ніжині біля пам’ятного знаку «Герої не вмирають» відбувся мітинг-реквієм до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Святі отці прочитали молебен за нашими полеглими героями. Протоієрей Михаїл, настоятель Покровського храму, звернувся до присутніх з проникливою промовою.

Біль і туга находять, коли чуєш імена і прізвища наших героїв, що віддали свої життя за мир на Україні, на нашій рідній землі.

29 серпня 2014 року розпочався вихід українських військових з оточення під Іловайськом на Донбасі. Регулярні частини збройних сил Росії, що вторглися до України, обстріляли коридор, яким, за домовленістю, мали виходити українські бійці. За офіційними даними, тоді загинули 366 українських військових і правоохоронців, 429 були поранені, 128 потрапили в полон, 158 вважаються зниклими безвісти.

Ніжинці шанобливо і урочито поклали квіти до пам'ятного знаку «Герої не вмирають».

Пам'ятаємо про наших героїв і шануємо їхню пам'ять. Війна - це страшне лихо, яке калічить і забирає життя. Ми з вами не маємо бути байдужими.

Слава Україні! Героям слава!

Нагадаємо, що сьогодні, 29 серпня, у прокат у кінотеатрах вийшов фільм "Іловайськ 2014. Батальйон «Донбас»".

Наталія Нікітіна фото автора і Валентини Пильник

пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники пам'ять, герої, захисники
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: