Завантаження ...
banner
banner

Представили тимчасового директора Ніжинської ЗОШ №10

30 серпня в ЗОШ І-ІІІ ст. № 10 пройшла педрада, на якій начальник управління Крапив’янський С.М. представив в.о директора школи Никонця С.В. Наголошено, що через два місяці на конкурсній основі буде обрано директора закладу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє

школа №10, директор

30 серпня в ЗОШ І-ІІІ ст. № 10 пройшла педрада, на якій начальник управління Крапив’янський С.М. представив в.о директора школи Никонця С.В. Наголошено, що через два місяці на конкурсній основі буде обрано директора закладу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Ніжинська ЗОШ І-ІІІ ст. 10.

До колективу звернувся Никонець С.В. Подякував за довіру та зазначив, що докладе максимум зусиль, щоб у цей непростий для школи час витримати всі випробування. Заклад отримав унікальний шанс покращити умови навчання дітей, тому наша мета не зупинятися, а йти вперед попри всі труднощі. 

Далі відбулися загальні батьківські збори. Батьками було прийнято рішення про те, що учні ЗОШ № 10 розпочнуть заняття у стінах рідного закладу. Режим роботи буде відкореговано у відповідності з ремонтними роботами. Никонець С.В. відповів на запитання батьків, яких цікавили в першу чергу безпека їхніх дітей, харчування, запевнивши, що перед колективом основне завдання – це збереження життя та здоров’я учнів, тому всі дії спрямовані на вирішення цих питань. Закликав до розуміння та співпраці, аби забезпечити нормальні умови для навчання. 

Також було оголошено про створення громадської організації об’єднання батьків учнів ЗОШ І-ІІІ ст.№10, яка шляхом тісної співпраці з педколективом буде допомагати створити найкомфортніші умови для навчання дітей.

Никонець С.В. подякував батькам за розуміння, підтримку та допомогу в цей непростий для шкільної спільноти час.

Тож з новими силами, натхненням та оптимізмом розпочинаємо навчальний рік.

школа №10, директор

школа №10, директор

школа №10, директор
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: