Завантаження ...
banner

Одягнув садок віночок, або На гостині Самчиківський розпис в ДНЗ №13 "Берізка"

На гостині мальовничий самчиківський розпис, що родом з Хмельниччини, села Самчики… Одного разу на теренах інтернету зустрілася нам цікава пропозиція взяти участь у проекті, де народні майстри Самчиківського розпису пропонують розписати

ДНЗ №13, самчиківський розпис, діти, краса

Квіти стали у рядочок…
Наш садок вдягнув віночок !
Чепурився, приміряв –
Квіти кращі відбирав !

Квіточка до квіточки, -
Усміхніться, діточки !
Дякуємо тобі, друже !
Наш садок ми любим дуже !

На гостині мальовничий самчиківський розпис, що родом з Хмельниччини, села Самчики…
Одного разу на теренах інтернету зустрілася нам цікава пропозиція взяти участь у проекті, де народні майстри Самчиківського розпису пропонують розписати освітній заклад за свій кошт і власними силами.

Заявку терміново подали, але… відповідь не забарилася і була вона не зовсім приємною, бо до проекту запрошували тільки місто Київ та Київську область. Отож, обміркувавши, що і як, було вирішено взятися до роботи нашій народній майстрині Світлані Старостенко з старшими дошкільниками, якими вона протягом року опікувалася та старанно вчила декоративно-прикладному мистецтву України.

Спонсором стала у цій справі надзвичайно добра і любляча наш садок чарівна жінка - голова Ніжинської міської організації товариства Червоного Хреста України Наталія Саєнко.

Помилуйтеся, яка краса з’явилася у нашого улюбленого ДНЗ №13 «Берізка», підхоплюйте цікаву і корисну справу, несіть все те щедро дітям нашим.

Завідувач ДНЗ №13 Н. М. Примушко
ДНЗ №13, самчиківський розпис, діти, краса

ДНЗ №13, самчиківський розпис, діти, краса

ДНЗ №13, самчиківський розпис, діти, краса

ДНЗ №13, самчиківський розпис, діти, краса

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: