Завантаження ...
banner

Пошук зірки на Покровський ярмарок продовжується. Є нові пропозиції

На засіданні виконавчого комітету під час розгляду проекту рішення «Про проведення Ніжинського «Покровського ярмарку-2019» також обговорили питання, щодо запрошення зірки на ярмарок

зірка, Покровський ярмарок

На засіданні виконавчого комітету під час розгляду проекту рішення «Про проведення Ніжинського «Покровського ярмарку-2019» також обговорили питання, щодо запрошення зірки на ярмарок.


Як повідомив заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, гурт "Фрістайл", який пропонували раніше, вже зайнятий і потрібні ще варіанти.

Міський голова Анатолій Лінник у свою чергу запропонував запросити на Покровський ярмарок сучасний фолькльорний гурт «Tautumeitas» з Латвії. Міський голова запевнив, що гурт дуже незвичайний і точно сподобається ніжинцям. 


Гурт «Tautumeitas» розпочинав з традиційного співу і зараз виконує народні пісні, використовуючи голоси та тембрально привабливі інструменти, щоб залучити до звуку свої почуття та уявлення про час та простір.


Нагадаємо, що ніжинців на Покровському ярмарку буде дивувати український стронгмен Олександр Пеканов. Виступ богатирів коштуватиме 7 тисяч грн. Ярмарком погодився, адже Ніжин уже захоплювався майстерністю та силою цих богатирів.

Раніше ми писали: Засідання ярмаркому: для ніжинців виступатимуть богатирі, а гостям подарують діжки з огірками 

Чи будуть на Покровському ярмарку виступати 
«Tautumeitas» вирішуватимуть на черговому засіданні ярмаркому.

Наталія Нікітіна

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: