Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині заплановано провести Дні Сталої енергії

5 вересня міський голова Анатолій Лінник провів робоче засідання з підготовки та проведення в місті заходів Днів Сталої енергії. В якому взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності

енергія, екологія, заходи

5 вересня міський голова Анатолій Лінник провів робоче засідання з підготовки та проведення в місті заходів Днів Сталої енергії. В якому взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови Сергій Дзюба, спеціалісти відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури.

В ході обговорення присутні визначили, що з 28 вересня по 04 жовтня 2019 року в місті будуть проходити Дні Сталої енергії.

В ці дні, в місті планується провести ряд цікавих, просвітницьких та розважальних заходів, які спрямовані на підвищення суспільного усвідомлення ефективного споживання енергоресурсів, поінформованості населення міста з питань впровадження відновлюваних джерел енергії в рамках загальноєвропейської політики протидії глобальній зміні клімату.

Крім того, в приміщенні виконавчого комітету міської ради пройде «круглий стіл» та відзначення активних учасників заходу.

Міський голова Анатолій Лінник надав доручення працівникам відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури щодо розробки плану заходів та залучення широкого кола учасників.

Начальник сектора взаємодії із засобами
масової інформації (прес-центр)

енергія, екологія, заходи

енергія, екологія, заходи
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: