Завантаження ...
banner
banner

Бренд для Ніжина: свої проекти подали 18 учасників

6 вересня у великому залі міськвиконкому відбулося засідання оргкомітету з брендування. Кворум для прийняття рішень не зібрався, тож присутні переглянули і обговорили презентації

бренд, засідання, оргкомітет

6 вересня у великому залі міськвиконкому відбулося засідання оргкомітету з брендування. Кворум для прийняття рішень не зібрався, тож присутні переглянули і обговорили презентації, які надійшли від бажаючих прийняти участь у конкурсі.

Нагадаємо, що з 1 березня 2019 року Ніжинська міська рада приймала заявки на участь у відкритому творчому конкурсі на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина. Переможець отримає 50 тисяч гривень, а місто - свій логотип, який будуть використовувати на сувенірній продукції і за яким, в майбутньому, будуть пізнавати Ніжин. 

Конкурс подовжили до 1 вересня і ось термін подання заяв вийшов. Найбільше заяв надійшло в останні два тижні літа. Загалом у конкурсі бажають прийняти участь 18 заявників. Деякі розробники надіслали по декілька варіантів візуалізації бренду Ніжина.

Деякі презентації були дуже простими, інші вирізнялись своєю професійністю, майстерністю і відчувалось, що розробник має досвід у даній сфері. Одну із презентацій, яка найбільше викликала емоцій і запам'яталась учасникам засідання, переглядали двічі.

Зазначимо, що конкурс на визначення розробника бренду і брендбуку для Ніжина проходитиме в три етапи: 

- ПЕРШИЙ ЕТАП- відібрання серед надісланих робіт тих, які відповідають вимогам і можуть приймати участь у конкурсі. Відібрані роботи надішлють розробникам на доопрацювання.

- ДРУГИЙ ЕТАП - буде відібрано 5 робіт, які оприлюднять і виставлять на громадське голосування. Оцінювати роботи будуть за 100 бальною системою. 30 балів припадає на інтернет-голосування, а 70 балів - на голосування і оцінку членів оргкомітету.

- ТРЕТІЙ ЕТАП - визначення переможця.

Тож, на наступному тижні члени оргкомітету з брендування мають визначити шляхом голосування, які роботи допускати до участі у конкурсі. На цьому буде завершено перший етап конкурсу.

Далі буде...

Наталія Нікітіна 

бренд, засідання, оргкомітет

бренд, засідання, оргкомітет
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: