Завантаження ...
banner
banner

Напружений кошторис до Покровського ярмарку: "одяг" для ялинки купуємо, а Пеканов відміняється?

У кошторис витрат на підготовку та проведення Ніжинського Покровського ярмарку-2019 включили придбання медіа-іллюмінації для міської новорічної ялинки. "Одяг" для ялинки вартує 400 тис. грн. Про це сьогодні, 9 вересня, на черговому

Покровський ярмарок, кошторис

У кошторис витрат на підготовку та проведення Ніжинського Покровського ярмарку-2019 включили придбання медіа-іллюмінації для міської новорічної  ялинки. "Одяг" для ялинки вартує 400 тис. грн. Про це сьогодні, 9 вересня, на черговому засіданні ярмаркому повідомив заступник міського голови Г. Олійник, який назвав кошторис "напруженим".


Заступнику начальника УЖКГ та Б Світлані Сіренко та відділу культури дали протокольне доручення вивчити варіанти можливого придбання медіа-іллюмінації, враховуючи параметри міської ялинки.

Під питанням, чи приїде до Ніжина чотирикратний чемпіон світу Олександр Пеканов. На силове шоу за його участі у кошторисі заплановано виділити 7 тисяч грн., але у ході сьогоднішнього засідання вирішили так: "Якщо нам не буде вистачати на "зірку", знімаємо кошти з  Пеканова".

На засіданні виконавчого комітету від 5 вересня запропонували запросити на ніжинське свято сучасний фолькльорний гурт «Tautumeitas» з Латвії.

По темі "Пошук зірки на Покровський ярмарок продовжується. Є нові пропозиції"

На сьогоднішньому засіданні ярмаркому було озвучено, що з латвійським гуртом (із восьми чоловік) велася розмова щодо приїзду в Ніжин. Вартість цього: 2 тисячі євро плюс переліт, але розглядалася можливість варіанту 50/50.

Тож поки що як з Пекановим, так і з латвійським гуртом ситуація незрозуміла.

Що цікаво: невідомо куди зникли деревяні східці до сцени. Хто "приробив їм ноги" і коли – ніхто не знає. А щоб придбати нові, треба 3851 грн. А східці потрібні, бо, як зазначила начальник управління культури Т. Бассак,  "коли ми обходимо сцену, то втрачаємо дійство і картинку".

Також  розглянули ескізи запрошень на Покровський ярмарок  і подяк, розробкою яких займається редактор газети "Вісті" Валерій Кичко. На запрошеннях буде карта, схема та програма свята.

Валентина Пильник

Покровський ярмарок, кошторис

Покровський ярмарок, кошторис

Покровський ярмарок, кошторис

Покровський ярмарок, кошторис

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: