Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська доросла поліклініка та лабораторія переїжджають

Уже зовсім скоро, звернувшись за потребою до дорослої поліклініки, ніжинці не знайдуть там ні лора, ні терапевта, ні хірурга. Всі ці спеціалісти перейдуть працювати в інше місце. Те ж саме і з лабораторією, яка ще знаходиться по

поліклініка, пологовий, переселення

Уже зовсім скоро, звернувшись за потребою до дорослої поліклініки, ніжинці не знайдуть там ні лора, ні терапевта, ні хірурга.

Всі ці спеціалісти перейдуть працювати в інше місце. Те ж саме і з лабораторією, яка ще знаходиться по вулиці Успенській. Вільна площа знайшлася на території пологового будинку в блоці "В".

Про це сайту mynizhyn.com повідомив головний лікар ЦМЛ ім. М. Галицького Олександр Костирко: "Плануємо створити там потужну медичну структуру. Це надасть змогу раціонально використовувати кадри, зменшить опалювальну площу, що призведе до економії коштів, дозволить швидко, за потреби, провести госпіталізацію".

Остаточно з датою медичного переселення ще не визначилися, але докладають зусиль, аби до 15 вересня все закінчити. Людей сповістять оголошеннями через мережу Інтернет.
 
Що буде з приміщенням поліклініки для дорослих? За словами О. Костирка, медичний напрямок там буде збережено. Половину приміщень отримає сімейна медицина, поруч розміститься судово-медична експертиза, МСЕК, можливо, буде й комунальна аптека. Також тут залишається кабінет довіри й інфекційний кабінет.

Валентина Пильник

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: