Завантаження ...
banner
banner

Лазню на Козачій продали, тож скоро матимемо новий грейдер для прибирання снігу?

Цього літа аварійну будівлю на вулиці Козачій, яка носить назву "Лазня" виставили на продаж. Початкова ціна складала 2 млн. 271 тис. 288 гривень без урахування ПДВ. Перший аукціон не відбувся


Цього літа аварійну будівлю на вулиці Козачій, яка носить назву "Лазня" виставили на продаж. Початкова ціна складала 2 млн. 271 тис. 288 гривень без урахування ПДВ. Перший аукціон не відбувся, бо не було учасників. Вартість лазні зменшилася до 1 млн. 135 тис. 644 грн.

У другому акціоні на «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ», що відбувся 3 вересня, було двоє учасників: Сергій Охонько і Юлія Жидок. Перемогла в аукціоні Жидок Юлія Володимирівна з пропозицією у 2 000 005 грн.

Що новий власник буде робити із придбаною будівлею, можна тільки здогадуватися.


Фото будівлі  всередині

Як ми писали раніше, за кошти отримані від продажу лазні міськрада планувала придбати новий сучасний грейдер. «Для повноцінного прибирання снігу потрібен новий грейдер. Той, що є,  підготовлений, але зиму не витягне», - зазначив на одному із засідань у міськраді керівник КП «ВУКГ» Владислав Корман.

У телефонній розмові із журналістом 
mynizhyn.com Владислав Адольфович зазначив: «Куди витратити кошти отриманні від продажу лазні будуть вирішувати ніжинські депутати на сесії. Але питання про купівлю нового грейдера потрібно вирішити до цієї зими, бо техніка вже застаріла. Новий грейдер коштує до 3 млн. грн».




Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: