Завантаження ...
banner

Нові пропозиції до проведення Покровського ярмарку: все для дітей буде у парку Шевченка

На останньому засіданні оргкомітету було озвучено дві пропозиції керівника КП "Комунальний ринок" В. Павлюченка (він же головний розпорядник цьогорічного Покровського ярмарку). Обидві пропозиції розглядали сьогодні, 12 вересня

Ніжин, Покровський ярмарок, торгівля

На останньому засіданні оргкомітету було озвучено дві пропозиції керівника КП "Комунальний ринок" В. Павлюченка (він же головний розпорядник цьогорічного Покровського ярмарку). Обидві пропозиції розглядали сьогодні, 12 вересня, в ході засідання міськвиконкому.

Суть першої в тому, щоб на час проведення Покровського ярмарку (10-13 жовтня) для підприємців по вулиці Покровській, з метою розширення місця торгівлі, знизити вартість на 25 %. Було зазначено, що ціна, як на Московській, для них завелика.

Інша пропозиція полягає в тому, щоб в парку імені Шевченка, крім батутів та атракціонів, здійснювалася торгова діяльність. Тут продаватимуть кондитерські вироби, солодку вату, морозиво, безалкогольні напої, а також сувеніри, іграшки). Плата за торгівлю – 442 грн за один погонний метр.
Пропозиції затверджено.

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: