Завантаження ...
banner

Із місцем встановлення октаедра визначилися

"Золотий" октаедр, який міська влада придбала для ніжинців за 780 000,00 грн., зовсім скоро радуватиме містян за гостей Ніжина своєю світлодинамічною красою (світитиметься вночі). Сьогодні, 13 вересня, у стінах міськвиконкому говорили

октаедер, Ніжин

"Золотий" октаедр, який міська влада придбала для ніжинців за 780 000,00 грн., зовсім скоро радуватиме містян за гостей Ніжина своєю світлодинамічною красою (світитиметься вночі).

Сьогодні, 13 вересня, у стінах міськвиконкому говорили про багатогранник аж на двох нарадах.  На робочій нараді з питань благоустрою міста обговорили можливе місце розміщення куба на площі Франка і надали пропозицію – винести на розгляд містобудівної ради. А вже на містобудівній ради нарешті визначилися з тим, де встановити цю диво-фігуру. 

Для сайту mynizhyn.com головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Алла Попик повідомила, що багатогранник буде розміщено на розі вулиць Батюка і Шевченка (на центральній площі, біля зупинки автобуса №14).

"Так погодила містобудівна рада, – зазначила Алла Іванівна. – Нині на цьому місці розміщено сітілайт, який знаходиться в комунальній власності. Його демонтують, і, між двома клумбами, на яких також буде проведено благоустрій, встановлять октаедр.

Тож, ніжинці, чекати залишилося вже недовго. До Покровського ярмарку все буде на своїх місцях.

Валентина Пильник
Фото не передає точне місце вставлення октаедра
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: