Завантаження ...
banner

Адміністративна відповідальність не лякає: у Ніжині продовжується спалення сміття

Спалювання сміття та рослинних рештків у Ніжині не припиняється. Суха погода сприяє горінню, вулиці стоять задимлені, люди скаржаться на закладеність носа через постійний їдкий запах диму по місту. Як повідомила в ході щотижневої

спалювання сміття, поліція, відділ благоустрою

Спалювання сміття та рослинних рештків у Ніжині не припиняється. Суха погода сприяє горінню, вулиці стоять задимлені, люди скаржаться на закладеність носа через постійний їдкий запах диму по місту.

Як повідомила в ході щотижневої наради начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко, за минулий тиждень поліцейські отримали дуже багато повідомлень про спалювання сміття. Ними складено 6 протоколів за ст. 152 КУпАП (порушення правил благоустрою населених пунктів).

Відділ благоустрою Ніжина теж працює в цьому напрямку. Присутній на нараді його представник повідомив, що містом проводились перевірки та рейди, але кількість складених адмінпротоколів за минулий тиждень – жодного.

Нагадаємо: відповідно до ст. 152 КУпАП, спалювання рослинних залишків тягне за собою накладення штрафу на громадян – від двадцяти (340 грн) до вісімдесяти (1360 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти (850 грн) до ста (1700 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Валентина Пильник
Фото з мережі  
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: