Завантаження ...
banner
banner

Три почесні громадянина міста Ніжина отримають стипендію

Сьогодні, 18 вересня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і погодили рішення, що стосується виплати міської стипендії особам, які мають звання "Почесний громадянин міста Ніжина"

Почесні громадяни, стипендія

Сьогодні, 18 вересня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і погодили рішення, що стосується виплати міської стипендії особам, які мають звання "Почесний громадянин міста Ніжина".

Згідно з рішенням, щорічну стипендію в розмірі 5183,85 грн. отримають: 

1. Мамедов Володимир Хейбарович - підприємець, меценат, спонсор, автор книги про ніжинський футбол, голова міської Федерації футболу, є депутатом двох скликань. 

Почесні громадяни, стипендія

Родичі і колеги кажуть про Володимира Хейбаровича так: палкий патріот України, успішний бізнесмен і благодійник, вдумливий депутат і громадський діяч, люблячий батько і дідусь, надійний друг і товариш. Його життя - це жива історія та яскравий приклад безкорисливого служіння місту, громаді, війську, футболу і, загалом, розвитку спорту.

Звання «Почесний громадянин міста Ніжина» було присвоєно в 2015 році.

2. Чечин Сергій Іванович - проводить титанічну роботу з відродження національної духовності, поширення у студентському середовищі патріотичних, морально-етичних цінностей, долучення громади міста до активної волонтерської діяльності.

Почесні громадяни, стипендія

Митрофорний протоієрей Чечин Сергій Іванович є сподвижником розбудови української православної церкви, громадським діячем, волонтером. Отець Сергій сприяв будівництву ряду церков у Ніжинському та Ічнянському районах. Завдяки його зусиллям реставровано і відкрито Храм Всіх Святих м. Ніжина, реставровано Свято-Михайлівський храм м. Ніжина. 

Звання «Почесний громадянин міста Ніжина» було присвоєно в 2015 році.

3. Харчук Михайло Панасович - член-кореспондент Української Академії наук, впровадив свої два винаходи, понад 10 раціоналізаторських пропозицій, декілька наукових програм. Багато уваги приділяє впровадженню інноваційних проектів в різних галузях народного господарства.

Почесні громадяни, стипендія

За надзвичайно великий вклад у промисловий та соціальний розвиток тисячолітнього Ніжина міська рада у 2004 році присвоїла звання «Почесний громадянин міста Ніжин».

Наталія Нікітіна
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: