Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці мають сплатити борги за тепло, щоб опалювальний сезон розпочався вчасно

Опалювальний сезон вже не за горами. А чи вчасно опалення увімкнуть у Ніжині? Технічно тепломережі повністю готові до опалювального сезону. Критичною залишається ситуація з боргами, які унеможливлюють

опалювальний сезон, газ, борг, ТеплоМережі

Опалювальний сезон вже не за горами. А чи вчасно опалення увімкнуть у Ніжині? Технічно тепломережі повністю готові до опалювального сезону. Критичною залишається ситуація з боргами, які унеможливлюють отримання номінації на закупку газу для потреб Ніжина.

Загальний борг ТОВ «НіжинТеплоМережі» перед НАК «НафтоГазУкраїни» – близько 60 млн. грн. З них 14 млн. грн. заборгувало населення (7 млн. грн. ще за попередній опалювальний період) і близько 50 млн. грн. - це різниця тарифів за минулі роки.

На сьогодні, місто Ніжин має відсоток проплати – 88,8%. Це досить високий показник. Але недостатній для того, щоб розпочати опалювальний сезон вчасно (потрібно 90% проплати). Щоб досягти потрібного відсотку проплати нам необхідно ще 6 млн. 350 тис. грн.

24 вересня під час оперативної наради міський голова Анатолій Лінник звернувся до ніжинців з проханням сплати свої борги за тепло у найкоротший термін, щоб опалювальний сезон у Ніжині розпочався вчасно.

Наталія Нікітіна
фото Уніан
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: