Завантаження ...
banner
banner

Відомий тележурналіст провів майстер-клас у Ніжинському університеті

25 вересня у залі засідань нового корпусу відбувся майстер-клас з Олегом Панютою на тему: «Практичні поради телеведучого: як розпочати кар’єру на телебаченні та досягти успіху в професії журналіста»

Олег Панюта, тележурналіст, майстер-клас, НДУ

25 вересня у залі засідань нового корпусу відбувся майстер-клас з Олегом Панютою на тему: «Практичні поради телеведучого: як розпочати кар’єру на телебаченні та досягти успіху в професії журналіста».  Олег Панюта – тележурналіст з 30-річним досвідом роботи, ведучий телепрограми «События недели» на телеканалі «Україна»,  який радо поділився з усіма присутніми своїми лайфхаками та секретами успіху.

Зустріч викликала інтерес не лише у студентів спеціальності «Журналістика», але і у істориків, ліцеїстів, викладачів та співробітників вузу.
 
Майстер-клас пройшов у невимушеній атмосфері. Студенти і викладачі мали змогу ставити запитання щодо професійної діяльності, особистих уподобань спікера та отримати відверті і щирі відповіді. Запрошений гість жваво розповідав про деякі факти своєї біографії, ділився давніми спогадами про часи навчання та першу практику, а також давав практичні поради студентам, які вирішили спробувати себе у журналістській професії. Олег розкрив специфіку професійної діяльності телеведучого; проаналізував вітчизняний телевізійний контент, його стрімкий розвиток за часи Незалежності, зазначивши, що сьогодні молодому фахівцю значно простіше розвиватись у професійній сфері, адже на допомогу приходить безліч технічних можливостей та гаджетів для реалізації завдань.
 
Зустріч промайнула на одному диханні. Наостанок Олег Панюта побажав студентам не боятися ставити складні цілі і досягати їх, покладатися лише на власні сили, самовдосконалюватись і постійно працювати над собою.

За матеріалами ndu.edu.ua 

Олег Панюта, тележурналіст, майстер-клас, НДУ

Олег Панюта, тележурналіст, майстер-клас, НДУ

Олег Панюта, тележурналіст, майстер-клас, НДУ

Олег Панюта, тележурналіст, майстер-клас, НДУ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: