Завантаження ...
banner
banner

Торгував у гаражах амфетаміном: у Ніжині затримали наркоторговця

29 вересня в одному з боксів гаражного кооперативу Ніжина було здійснено обшук. Як з'ясували ніжинські правоохоронці, там торгують амфетаміном. Під підозру оперативників потрапив 50-річний місцевий житель

амфетамін, гаражі, поліція

29 вересня в одному з боксів гаражного кооперативу Ніжина було здійснено обшук. Як з'ясували ніжинські правоохоронці, там торгують амфетаміном.

Під підозру оперативників потрапив 50-річний місцевий житель. У кількох гаражах він облаштував майстерню з ремонту автомобілів та навіть перебрався туди жити. Там же чоловік узявся за торгівлю наркотиками.

Раніше чоловіка вже було засуджено за незаконне зберігання зброї. Попри ризик на цей раз точно опинитися за гратами, спритник став наркоторгівцем.

Ніжинським поліцейським довелося добре попрацювати, перш ніж чоловіка впіймали "на гарячому". Надто вже він був обережний. Проте жадоба до "легких" грошей таки зіграла з ним злий жарт. Буквально кілька годин тому наркоторгівець зачинив двері за черговим покупцем амфетаміну, але їх упевнено відкрили поліцейські, "озброєні" ухвалою суду на санкціонований обшук.

Більше того, під час обшуку у чоловіка знайдено предмет, схожий на корпус гранати РГД-5.

Поліція затримала зловмисника за підозрою у незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України). Попереду у нього допити та камера ізолятору тимчасового тримання.

Ще один наркозбувальник відправляється за грати завдяки вдало спланованій роботі Ніжинської поліції.

Поліція Чернігівської області 

амфетамін, гаражі, поліція

амфетамін, гаражі, поліція

амфетамін, гаражі, поліція
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: