Завантаження ...
banner

Ніжинка незаконно приймала металобрухт

Ніжинською місцевою прокуратурою жінці повідомлено про підозру за фактом здійснення прийому брухту чорних металів. Встановлено, що 64-річна мешканка міста Ніжин, будучи фізичною особою та порушуючи Закон України "Про металобрухт"

брухт, прокуратура

Ніжинською місцевою прокуратурою жінці повідомлено про підозру за фактом здійснення прийому брухту чорних металів. Встановлено, що 64-річна мешканка Ніжина, будучи фізичною особою та порушуючи Закон України «Про металобрухт», відповідно до якого операції з металобрухтом здійснюються лише спеціалізованими або спеціалізованими металургійними переробними підприємствами, а також їх приймальними пунктами, а збирання, заготівля, переробка та реалізація промислового металобрухту фізичними особами забороняється, протягом вересня поточного року здійснювала прийом брухту чорних металів від населення в одному із нежитлових приміщень міста.  

Під час санкціонованого обшуку в останньої виявлено та вилучено господарські ваги та побутовий брухт чорних металів загальною вагою 130 кілограм, який жінка скуповувала у мешканців міста.
 
Наразі особі повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 213 КК України (здійснення прийому брухту чорних металів фізичною особою).

Ніжинська місцева прокуратура 
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: