Завантаження ...
banner
banner

Для Ніжина буде придбано 10 пересувних сміттєвих контейнерів

До Покровського ярмарку КП "ВУКГ" хоче придбати нові, 240-літрові пересувні сміттєві контейнери, оснащені коліщатами. "Хоча б у кількості 10 одиниць, а краще 15", – попросив на останньому засіданні ярмаркому керівник КП "ВУКГ"

Ніжин, контейнери, урни

До Покровського ярмарку КП "ВУКГ" хоче придбати нові, 240-літрові пересувні сміттєві контейнери, оснащені коліщатами. "Хоча б у кількості 10 одиниць, а краще 15", – попросив на останньому засіданні ярмаркому керівник КП "ВУКГ" В. Корман. Повідомляє сайт mynizhyn.com

За словами В. Кормана, контейнери на 120 літрів, які вже є на підприємстві, замалі.

Один 240-літровий контейнер вартує 1600 грн. (сума з доставкою).

В. Корман запевнив, що контейнери, які є на підприємстві зараз, не дозволяють повноцінно збирати сміття. На час проведення масових заходів (наближається Покровський ярмарок) потрібні більші.

"Ми б їх розмістили біля вже встановлених урн, і не було б сміття на тротуарі, – запевнив Владислав Адольфович. – Зобов'язуємося очищувати їх два-три рази на день".

В. Корман зазначив, що підприємство на сьогоднішній день може придбати нові пересувні контейнері за власні кошти, але їх повернуть із дохідної частини по закінченню ярмарку. Міський голова назвав цю пропозицію оптимістичною, втім, її було записано протокольно.

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: