Завантаження ...
banner

Сесію міськради збирають на завтра, щоб звернутися до Президента України

Завтра, 9 жовтня, о 10.00 годині у великому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбудеться позачергова шістдесят перша сесія міської ради VII скликання. На розгляд міської ради винесені такі питання: 1. Про Звернення

сесія, питання

Завтра, 9 жовтня, о 10.00 годині у великому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбудеться позачергова шістдесят перша сесія міської ради VII скликання. 

На розгляд міської ради винесені  такі питання:

1. Про Звернення до Президента України та до Верховної Ради України.
2. Різне

Нагадаємо: у різних містах України пройшли акції протести, які почалися 1 жовтня після заяв влади про погодження так званої «формули Штайнмаєра».

Читайте по темі: У Ніжині протестують проти «формули Штайнмаєра». Фото

6 жовтня небайдужі ніжинці приєдналася до Всеукраїнського віче «Ні капітуляції України» і вийшли до будівлі міськвиконкому з вимогами: не надавати особливого статусу для окупованих територій, не відводити українських військ від лінії розмежування, а також заборона виборів у цих регіонах.

Саме під час цієї акції було пройняте рішення про ініціацію скликання позачергової сесії міської ради, на якій депутати повинні прийняти звернення до Президента України Володимира Зеленського.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: