Завантаження ...
banner
banner

Щедрий грузин Гіві уже привіз до Ніжина запашні спеції

Вісім років поспіль продавець спецій Гіві із самої Грузії приїжджає до Ніжина до Покровського ярмарку. Ось і цьогоріч ніщо не стало на перешкоді привітному грузину. Уже сьогодні ніжинці можуть придбати його ароматний товар, а заодно

Грузія, спеції, Гіві

Вісім років поспіль продавець спецій Гіві із самої Грузії приїжджає до Ніжина до Покровського ярмарку. Ось і цьогоріч ніщо не стало на перешкоді привітному грузину. Уже сьогодні ніжинці можуть придбати його ароматний товар, а заодно і поспілкуватися – гість без проблем говорить українською мовою. 

Ніжинські жінки ніби цілий рік чекали на приїзд Гіві, не встиг він повністю викласти свій товар, як уже виросла черга. Торгівля йде добре, адже товар якісний, та й Гіві не шкодуючи щедро насипає спеції з різних мішечків.

Сайту mynizhyn.com 58-літній продавець розповів, що всі прянощі вирощує та заготовляє вдома, допомагає йому в цьому його мати. Чого тільки немає у асортименті гостя: сушені перці (гіркий і солодкий),  куркума, хмелі-сунелі, майран, зернята гірчиці, лавровий лист і безліч інших спецій, від яких аромат стоїть на всю Гоголівську, а ще справжні домашні грузинські лимони.

Гіві говорить, що ніжинці завжди радо його зустрічають, а він бажає, аби між Грузією та Україною завжди був мир.

Валентина Пильник

Грузія, спеції, Гіві

Грузія, спеції, Гіві

Грузія, спеції, Гіві

Грузія, спеції, Гіві

Грузія, спеції, Гіві

Грузія, спеції, Гіві

Грузія, спеції, Гіві

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: