Завантаження ...
banner
banner

До нових спортивних вершин – відбулася зустріч з ніжинськими чемпіонами

Чи є ще таке місто на Україні, яке має такі високі досягнення у спорті, як Ніжин? У черговий раз своїми беззаперечними перемогами прославили Ніжин наші молоді спортсмени, виборовши титули чемпіонів та призерів Європи та Світу. Перші два місяці цієї осені

спорт, чемпіони, переможці

Чи є ще таке місто на Україні, яке має такі високі досягнення у спорті, як Ніжин? У черговий раз своїми беззаперечними перемогами прославили Ніжин наші молоді спортсмени, виборовши титули чемпіонів та призерів Європи та Світу. Перші два місяці цієї осені ознаменувалися рядом перемог. Так, Петро Іванов 11 жовтня  захистив титул WBC серед молоді; Наталія Чистякова 14 жовтня стала чемпіонкою світу з самбо; Андрій Васелюк 12 жовтня став переможцем міжнародної велогонки у Китаї; Максим Шило 28 вересня став першим на чемпіонаті Європи з бойового самбо.

Такі події неможливо не відзначити. З цієї нагоди 16 жовтня у стінах міськвиконкому відбулася зустріч з плеядою ніжинських спортсменів: Наталкою Чистяковою, Петром Івановим, Максимом Шило, Андрієм Василюком, Медвєдєвом Владиславом, Авар’яновим Вадимом, Чередніченком Вадимом, Литовченком Андрієм, Смирновим Тимофієм.

Багато теплих слів та щирих привітань звучало на адресу переможців. Міський голова Анатолій Лінник підкреслив, що ніжинські спортсмени на всіх змаганнях найвищого рівня згадують свою малу Батьківщину, а зв'язок з Ніжином допомагає і надихає на нові перемоги. А тренер КДЮСШ "Спартак" Павло Кудлай відмітив, що на всі змагання його спортсмени беруть з собою прапор Ніжина.

Вітали спортсменів і депутати міськради  Володимир Мамедов, Іван Коробка та Олександр Шалай. В. Мамедов вручив книги "Закохані в футбол".

Бути чемпіоном – тяжка праця і заслуга багатьох людей. Не можна не відмітити титанічний труд як спортсменів, так і їхніх тренерів. І, звичайно, спорт потребує неабиякої фінансової підтримки.
Про свої плани на майбутнє говорили юні спортсмени. Їх всіх об'єднує жага до перемог і підкорення нових спортивних вершин. 

Петро Іванов цієї зими планує захищати свій титул, а згодом буде виходити на новий спортивний рівень. Єдина у чоловічій команді спортсменів представниця прекрасної статі Наталія Чистякова вже  готується до кубка Європи. А міський голова Анатолій Лінник повідомив, що в наступному році будуть працювати над тим, щоб  за рахунок  коштів бюджету Ніжинської міської територіальної громади придбати  спортсменці житло.

Обговорили і необхідність створення в Ніжині Палацу спорту, що допоможе спортсменам тримати такий високий рівень. Міський голова висловився щодо спорткомплексу "Зірка", що по вулиці Прилуцькій, на базі якого можна зробити реконструкцію. Тим паче, всі необхідні комунікації у приміщенні є. Міський голова зазначив, що потрібен проект, після якого вже можна буде розпочати роботи.

Хочеться вірити, що у нашому місті буде ще більше закоханих у спорт чемпіонів, і слово "Ніжин" гордо звучатиме на змаганнях високого рівня у різних країнах світу.

Валентина Пильник

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

спорт, чемпіони, переможці

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: