Завантаження ...
banner
banner

Жахлива ДТП у Ніжині: бабусю вже не повернеш, онука отримала численні травми

Сьогодні, 17 жовтня, близько 10:40 водій автомобіля «БМВ» рухався по вул. Об’їжджа у напрямку вул. Шевченка. На одному з поворотів не впорався з керуванням, тож автомобіль почало заносити. В цей час узбіччям дороги йшли двоє пішоходів

ДТП, онука, бабуся

Сьогодні, 17 жовтня, близько 10:40 водій автомобіля «БМВ» рухався по вул. Об’їжджа у напрямку вул. Шевченка. На одному з поворотів не впорався з керуванням, тож автомобіль почало заносити. В цей час узбіччям дороги йшли двоє пішоходів (бабуся з онукою).

Читайте по темі: Автомобіль на повороті до Об'їжджої збив двох людей

У результаті наїзду автомобіля 64-річна жінка отримала травми, несумісні з життям, і померла на місці. 6-річну дитину «швидка» доправила до лікарні із закритою травмою голови, переломом носа та численними саднами. Про це повідомили у секторі моніторингу Ніжинського відділу поліції. 

Водієм виявився 33-річний місцевий житель. Його життю нічого не загрожує. На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлюється, чи на момент ДТП чоловік перебував у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

За фактом ДТП зі смертельними наслідками розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 КК України (карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Джерело: Чeline
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: