Завантаження ...
banner
banner

По місту планують встановити туристичні вказівники та назви громадських зупинок

18 жовтня відбулась робоча нарада з питань благоустрою Ніжина. Керівники комунальних підприємств прозвітували про стан виконання наданих протокольних доручень попередньої наради щодо виконання робіт по реконструкції площі Івана

нарада, благоустрій

18 жовтня відбулась робоча нарада з питань благоустрою Ніжина. Керівники комунальних підприємств прозвітували про стан виконання наданих протокольних доручень попередньої наради щодо виконання робіт по реконструкції площі Івана Франка; благоустрій у парках та скверах міста; планування земельної ділянки для нового кладовища; водовідведення по вулиці Незалежності; схеми санітарного очищення міста; розмітки і знаків дорожнього руху; виконання ремонтних робіт по вулиці Батюка.

Очільник міста Анатолій Лінник звернув увагу керівників комунальних служб на благоустрій та озеленення в парку Незалежності (висадка нових дерев, кущів та квітів).

Надано доручення управлінню житлово-комунального господарства та будівництва розробити макети встановлення туристичних вказівників по місту; тримати на контролі миття громадських зупинок (1 раз на місяць в зимовий період та двічі на місяць в весняно-літній); встановлення назв громадських зупинок по місту.

Начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко доповів, що виконання робіт по реконструкції вулиці Батюка завершені та розпочаті ремонтні роботи по ремонту дорожнього покриття та тротуарів по вул. Батюка.

Обговорили питання щодо встановлення освітлення на громадських зупинках по мікрорайону Прилуцькому

КП «ВУКГ» надано протокольне доручення до 25 жовтня провести ремонтні роботи ритуальної тумби на Троїцькому кладовищі. Розробити та презентувати на наступну нараду ескіз, щодо вибракування дерев, кущів по парках і скверах та оформити огородження зеленими насадженнями (зелена огорожа-кущі). 

Міський голова наголосив, що благоустрій міста та комфортне життя громади знаходиться в пріоритеті роботи міської влади.

За матеріалами Офіційний сайт Ніжинської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: