Завантаження ...
banner
banner

Коли на Чернігівщині вдарять морози і випаде сніг

За даними синоптиків, перші серйозні морози та снігопади на Чернігівщині варто чекати вже на початку листопада. У листопаді хороша погода буде тільки протягом першого тижня. Слідом за теплою погодою слід готуватися до перших

листопад, морози

За даними синоптиків, перші серйозні морози та снігопади на Чернігівщині варто чекати вже на початку листопада. У листопаді хороша погода буде тільки протягом першого тижня. Слідом за теплою погодою слід готуватися до перших серйозних морозів і снігопадів.

Останній місяць осені буде досить «примхливим»: сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного майже весь місяць. Однак, в цілому, температура повітря не буде перевищувати 10 градусів.

Синоптики прогнозують, що перші дні листопада будуть сонячними з температурою +5…+9 градусів, але вже з 5 по 10 листопада Україну накриють сильні дощі та мокрий сніг, а стовпчики термометрів опустяться до +1…+6 градусів. Закінчення місяця пройде зі снігом і морозами, практично як взимку.

Після 20 листопада Україну засипле снігом, а температура повітря вночі та вранці не буде перевищувати двох градусів. Рясні опади прогнозуються в горах. Все це буде час від часу супроводжуватися поривчастим вітром.

Джерело: Чeline
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: