Завантаження ...
banner
banner

Ніжине, зустрічай! Чоловічий гурт «Козацькі забави»!

31 жовтня о 18.00 у Ніжинському міському будинку культури відбудеться концерт чоловічого гурту «Козацькі забави». Музикантів, яких до козацького гурту зібрав нині народний артист України Андрій Верес

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ


Козацькі забави, гурт, концерт, будинок культури

31 жовтня о 18.00 у Ніжинському міському будинку культури відбудеться концерт чоловічого гурту «Козацькі забави».
 
Музикантів, яких до козацького гурту зібрав нині народний артист України Андрій Верес, журитися не личить, бо пережили вони за цей час багато. Пережили, але не згубили своє творче обличчя та переконання. Вони – «Козацькі забави» – знають  про нас та наші біди все, і намагаються розважити «багатостраждальних українців та Україну». Наскільки їм це вдається, можна судити з того, що їх чекали і чекають не лише в будь якому нашому селі чи місті, куди вони їдуть піднімати дух населення, а й у зарубіжжі, як у далекому, так і близькому.
 
Концертні виступи чоловічого гурту «Козацькі забави» – це дотепні, яскраві вистави, що відтворюють актуальні проблеми життя, викликаючи подвійне сприйняття. З одного боку – це типові історичні образи нашого минулого – саме такими були музики Запорозької Січі, з іншого ж – це наші сучасники з добре знайомою психологією, поглядами на дійсність, іронічні та саркастичні. 
 
«Козацькі забави» здатні відчути настрій публіки, підібрати до неї ключі, тому майже завжди глядач перетворюється ще й на безпосереднього учасника дійства, що відбувається на сцені. Отож, без перебільшення, їх люблять діти і дорослі, багаті та бідні, бо вони дарують їм найдорожче – запал своєї душі і козацький дух.

Бренд «Козацькі забави» став елітною маркою сучасної української історії. Вони – неповторне явище у бутті сучасної української культури, бо спроможні творити стильні та модні проекти.

Квитки можна придбати у касі Ніжинського будинку культури і на сайті karabas.com.

Довідки за телефоном: (068)-922-67-45.

Козацькі забави, гурт, концерт, будинок культури
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: