Завантаження ...
banner

На російсько-українській війні загинув ніжинець

Страшна втрата: загинув воїн, ніжинець. Повідомляє на сторінці в Фейсбук Ігор Волосянкін. Воїн загинув на російсько-українській війні. Звали захисника Антіков Дмитро Миколайович. Йому було лише 24 роки. В суботу Ніжин буде прощатися

воїн, війна

Страшна втрата: загинув воїн, ніжинець. Повідомляє на сторінці в Фейсбук Ігор Волосянкін. Воїн загинув на російсько-українській війні.

Звали захисника Антіков Дмитро Миколайович. Йому було лише 24 роки.

В суботу Ніжин буде прощатися з Героєм.

Сайт val.ua повідомляє, що головний старшина 2-ї гаубичної артилерійської батареї Бригади швидкого реагування Нацгвардії 24-річний Дмитро Антикову  загинув у середу, 23 жовтня, під час виконання бойової задачі на передовій.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

«Він був чудовим побратимом і професійним артилеристом, віддано кохав свою дружину, допомагав та підтримував друзів і був справжнім патріотом України», – мовиться у повідомленні міністерства.

Сайт dw.com повідомляє, що в штабі ООС, натомість, запевняють, що внаслідок обстрілів втрат не було, а щодо загибелі нацгвардійця триває розслідування. 

На пряме запитання користувачів мережі про те, чому штаб ООС не повідомив про загибель українського аритлериста, пресслужба відповіла, що у повідомленні йдеться лише про відсутність втрат "внаслідок обстрілів".

"На жаль, люди гинуть і в інших ситуаціях - від хвороб, в автомобільних аваріях, просто в побуті", - зазначається у відповіді штабу ООС. Згідно з інформацією пресслужби ООС на запитання DW, є "інша" причина загибелі Антикова й зараз триває розслідування з цього приводу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: