Завантаження ...
banner
banner

У двох ніжинських школах проблеми з опаленням: дітям продовжили канікули

28 жовтня у Ніжині стартував опалювальний сезон. У нашому місті 31 котельня, з них 14 належать ТОВ "НіжинТеплоМережі", 13 - управління освіти, 2 - заклади медицини, 2 відомчі. Запущено 30 котелень

котельні, опалення, школи

28 жовтня у Ніжині стартував опалювальний сезон. У нашому місті 31 котельня, з них 14 належать ТОВ "НіжинТеплоМережі", 13 - управління освіти, 2 - заклади медицини, 2 відомчі. Запущено 30 котелень.

Про це на розширеній оперативній нараді у міськвиконкомі розповів начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко.

Станом на 1 листопада 2019 року не запущено котельню ЗОШ № 2. У шкільній котельні не запустився модем дистанційної передачі даних. Як повідомив начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський, сьогодні у ЗОШ №2 мають вирішити проблему і запустити опалення.

Як відомо журналістам mynizhyn.com, учням ЗОШ №2 продовжили канікули на один день у зв'язку з недотриманим температурним режимом у приміщенні школи. Навчання має початись завтра, 5 листопада.

У ЗОШ №10 ситуація більш складна. Температура у школі 10-12 0С. На сьогодні прийнято рішення про продовження осінніх канікул у ЗОШ №10 на три дні з 4 по 6 листопада включно. 

Основна причина такої ситуації - це технічні недоліки нової системи опалення. Потрібно запрошувати відповідних фахівців, які зможуть налагодити дану систему. Сьогодні міська влада проведе робочу нараду у школі №10.

Наталія Нікітіна
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: