Завантаження ...
banner

Від оптимізації до ліквідації – один крок? Ніжинці б'ють на сполох!

Хвиля оптимізації в галузі медицини "докотилася" до Ніжина: нещодавно стало відомо, що Ніжинський протитуберкульозний диспансер закривають. Про це йдеться в листі від 30 жовтня 2019 року, надісланого керівництву закладу

оптимізація, Ніжин, протитуберкульозний диспансер

Хвиля оптимізації в галузі медицини "докотилася" до Ніжина: нещодавно стало відомо, що Ніжинський протитуберкульозний диспансер закривають. Про це йдеться в листі від 30 жовтня 2019 року, надісланого керівництву закладу від генерального директора Дейкун М.П. 

Туберкульоз – страшна хвороба, інфікований може "поділитися" нею повітряно-крапельним шляхом! Небезпідставно  налякані ніжинці обурені тим, що, ймовірно, скоро хворі на туберкульоз будуть обслуговуватися в загальній медичній мережі! У черзі разом із таким хворим можуть бути і діти (на жаль, не завжди вакциновані), і вагітні жінки, і люди похилого віку.

Ніжинці в мережі Фейсбук поширюють інформацію про збір підписів проти закриття Ніжинського протитуберкульозного диспансеру. Правдивість таких повідомлень журналістам mynizhyn.com підтвердив керівник Ніжинського протитуберкульозного диспансеру Іван Коросько.

Іван Володимирович розповів, що таке рішення прийняв колектив закладу: "Нам важливо почути думку громади, чи потрібен диспансер нашому місту?". Збір підписів проходить досить активно, за кілька днів зібрано вже більше 1000.

Небайдужі ніжинці можуть підтримати функціонування закладу своїм підписом, звернувшись або безпосередньо до диспансеру, або підійти до працівників тубдиспансеру на центральній площі міста (щодня після 16.00 вони збирають підписи під міськвиконкомом).

"А далі, з цими підписами ми будемо звертатися вище, – говорить Іван Коросько. – До керівництва області, до губернатора, до Президента".

Валентина Пильник
Фото Ігор Рощин (група Ніжинська Фортеця)

оптимізація, Ніжин, протитуберкульозний диспансер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: