Завантаження ...
banner
banner

Вбив з особливою жорстокістю

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, вчиненому

вбивство, кримінал, прокуратура

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, вчиненому з особливою жорстокістю  ( п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України). 
Подія сталася в серпні поточного року. 

В ході досудового слідства встановлено, що 53-річний мешканець одного із сіл Ніжинського району, який раніше жодного разу не притягувався до кримінальної відповідальності, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з мотивів раптово виниклих неприязних відносин, за допомогою сокири наніс потерпілій численні удари в різні ділянки тіла. При цьому, зловмисник усвідомлюючи, що завдає потерпілій особливих фізичних страждань, із метою приглушення її криків засунув останній у верхні дихальні шляхи кляп у вигляді ганчірки.

Заподіяння жінці вказаних травм призвело до масивної крововтрати, що стала безпосередньою причиною смерті потерпілої, яка померла на місці події.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до Ніжинського міськрайонного суду для розгляду по суті.

За вчинення вказаного злочину особі загрожує від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічним позбавленням волі.

Інформацію mynizhyn.com надала Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: