Завантаження ...
banner

Жартівник, що замінував супермаркет у Ніжині, може сісти на 6 років

Як неодноразово повідомлялось раніше, поліція затримала в Ніжині телефонного мінера. Зловмисник повідомив про нібито замінування супермаркету в центрі міста. Встановлено, що 36 річний мешканець

мінер, супермаркет, прокуратура

Як неодноразово повідомлялось раніше, поліція затримала в Ніжині телефонного мінера. Зловмисник повідомив про нібито замінування супермаркету в центрі міста. 

Встановлено, що 36 річний мешканець Ніжина, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння та  перебуваючи в м. Ніжин, поблизу одного із супермаркетів, переслідуючи раптово виниклий злочинний умисел, спрямований на завідомо неправдиве повідомлення правоохоронним органам про підготовку вибуху, що загрожує безпеці громадян, використовуючи власний мобільний телефон здійснив екстрений виклик на спеціальну телефонну лінію «101» чергової частини УДСНС в Чернігівській області та повідомив завідомо неправдиві відомості про підготовку вибуху в магазині. 

Раніше ми писали: Про замінування супермаркету в Ніжині: поліція затримала телефонного мінера
Наразі, Ніжинською місцевою прокуратурою обвинувальний акт відносно останнього, скеровано до Ніжинського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Наразі жартівнику за вчинення злочину, передбаченому ч. 1 ст. 259 КК України  (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, яке загрожує загибелі людей, чи іншими тяжкими наслідками) загрожує від трьох до шести років позбавлення волі

Інформацію mynizhyn.com надала Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: