Завантаження ...
banner

Ніжинський протитуберкульозний диспансер хочуть врятувати від ліквідації

Питання закриття Ніжинського протитубер кульозного диспансеру сколихнуло увесь Ніжин: як це – хворі будуть обслуговуватися в загальній черзі поряд зі здоровими, а серед нас діти, люди похилого віку, люди з ослабленим імунітетом

Ніжин, тубдиспансер, ліквідація, лист-звернення

Питання закриття Ніжинського протитуберкульозного диспансеру сколихнуло увесь Ніжин: як це – хворі будуть обслуговуватися в загальній черзі поряд зі здоровими, а серед нас діти, люди похилого віку, люди з ослабленим імунітетом! Втім, рішення про закриття цього закладу було прийнято не вчора, а вже рік тому, і сьогоднішня ситуація була очікуваною...

Читайте також Від оптимізації до ліквідації – один крок? Ніжинці б'ють на сполох!
 
На засіданні виконкому сьогодні, 7 листопада, міський голова Анатолій Лінник повідомив про лист-звернення Ніжинського  протитуберкульозного диспансеру до виконавчого комітету. Заклад просить недопущення його ліквідації.
 
Було наголошено, що в Ніжині на сьогоднішній день 40 активних хворих на туберкульоз і 150 – під наглядом.

І міський голова, і члени виконкому висловилися проти закриття протитуберкульозного диспансеру і вважають за доцільне залишили його там, де він є зараз.

Читайте по темі: Мирний мітинг 7 листопада: ніжинців закликають відстояти свої права

 
Було вирішено терміново підготувати лист-звернення до обласної ради, Чернігівського  обласного протитуберкульозного диспансеру, до народного депутата по 209 округу Валерія Зуба, депутатів обласної ради з проханням підтримати недопущення закриття Ніжинського протитуберкульозного диспансеру, вказавши всі ризики та наслідки.
 
Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: