Завантаження ...
banner

Бджолярі Ніжинщини обговорили проблемні питання

Бджолярі Ніжинщини традиційно провели збори членів своєї спілки в приміщенні районної державної адміністрації. Участь у зборах узяли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та начальник відділу

бджолярі, збори

Бджолярі Ніжинщини традиційно провели збори членів своєї спілки в приміщенні районної державної адміністрації. Участь у зборах узяли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та начальник відділу агропромислового розвитку Марія Носенко.

Про це повідомляє Ніжинська РДА.

Прочитав молебень та окропив освяченою водою усіх присутніх настоятель Храму Святої Покрови от. Михаїл Якубів та подякував пасічникам Ніжинщини за постійну допомогу тим людям, котрі цього потребують. Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин окремо віддячив за підтримку воїнів АТО (ООС) і надання меду для виготовлення вітамінних сумішей для бійців. Наголосив на допомозі у налагодженні співпраці із керівниками сільськогосподарських підприємств району.

Під час зборів бджолярі обговорили правила розташування вуликів у лісових масивах та нагальне питання налагодження діалогу із аграріями під час обробітку полів пестицидами. На жаль, не всі аграрії повідомляють пасічників про такі дії завчасно, і в результаті бджоли масово гинуть. А опилення рослин бджолами має досить високий вплив на врожайність, - наголосив голова ГО «Бджолярі Ніжинщини» Петро Балаш. 

Тож робота пасічників не повинна бути знеціненою, адже несе свій вклад у розвиток сільськогосподарської галузі країни. Таку думку поділяє і керівництво району та обіцяє свою усіляку підтримку бджолярам Ніжинщини.

бджолярі, збори

бджолярі, збори

бджолярі, збори

бджолярі, збори

бджолярі, збори

бджолярі, збори

бджолярі, збори
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: