Завантаження ...
banner
banner

Чи є проблеми з функціонуванням басейну в НВК №16?

Про це сьогодні, 11 листопада, на щотижневій оперативній нараді при міському голові розповів начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський. Поцікавився даним питанням Анатолій Лінник

басейн, проблеми, НВК №16

Про це сьогодні, 11 листопада, на щотижневій оперативній нараді при міському голові розповів начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський. Поцікавився даним питанням Анатолій Лінник, зазначивши, що містом ходять чутки про те, що басейн не працює.

Станіслав Крапив'янський розповів, що проблеми з басейном все ж є. На утримання басейну йдуть великі витрати з міського бюджету. "Зараз будемо закуповувати дезинфікуючі засоби. І є проблема в тому, що не всі діти відвідують басейн. Тобто записалися, але не відвідують з різних причин. Потрібно наводити порядок і якщо школярі не відвідують басейн потрібно перескладати списки про що ми вже говорили з директором НВК №16 "Престиж", - зазначив Станіслав Миколайович.

Басейн був зачинений тільки на період осінніх канікул, адже необхідно будо провести додаткову фільтрацію води і очищення. Зараз басейн працює у звичайному режимі.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: