Завантаження ...
banner
banner

У ніжинському садочку відзначили День толерантності

Цього Тематичного листопадового дня всі вихованці ДНЗ №13 «Берізка» з нетерпінням чекали разом з вихователями Божок Т.Г., Гнітій Л.О., Махель І.В., Гавриляко Ю.В., Бабич А.В. практичним психологом Хорешко Н.В.. І ось ця тремтлива мить

ДНЗ №13

Толерантне ставлення Дитини

Збереже Планету від негод,

Прибере навіки павутини,

І здолає сотні перешкод…

Цього Тематичного листопадового дня всі вихованці ДНЗ №13 «Берізка» з нетерпінням чекали разом з вихователями Божок Т.Г., Гнітій Л.О., Махель І.В., Гавриляко Ю.В., Бабич А.В. практичним психологом Хорешко Н.В. І ось ця тремтлива мить настала…

Кожна світлиця наповнилась осередками цікавих ігор про Толерантність, розквітла веселковою палітрою цікавих завдань, колективними роботами із Сонечками і приємними побажаннями одне одному.

На дітлахів чекав сюрприз – Квест–гра «Кринички Толерантності», це цікаві «острівки» з завданнями для допитливих малят, підбірка слайдів про дружбу, милосердя, доброту, терпимість, все для драматизації улюблених українських народних казок та ігор. Квест-гра проходила цікаво, захоплююче, бо дітлахи змагалися по-справжньому, а по закінченню виконаних завдань, діти подарували одне-одному щирі побажання з маленькими сердечками, що виготовляли самі.

Ось діти створили «Планету Миру і Любові» з різнокольорових долоньок під керівництвом практичного психолога Хорешко Н.В. та вихователів. А ще цікаво розповідали, розмірковуючи про людські чесноти.

Серце переповнювала радість від дитячих побажань, міркувань, щирих вражень, непідкупного тепла, що отримали малята цього дня. Віриться, що наші вихованці виростуть справжніми людьми, які вміють поважати себе і оточуючих - чесними, справедливими, добрими, щирими українцями на радість нашій молодій державі.

Завідуюча ДНЗ №13 "Берізка" Наталія Примушко

ДНЗ №13

ДНЗ №13

ДНЗ №13

ДНЗ №13

ДНЗ №13

ДНЗ №13

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: