Завантаження ...
banner
banner

Пішохід, якого вчора в Ніжині збив водій авто, помер

Учора, 18 листопада, близько 19 год. сталася ДТП на вул. Прилуцька міста Ніжина. За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ 21014 скоїв наїзд на пішохода, який раптово вийшов на проїзну частину. За результатами медичного

ДТП, пішохід, авто, кримінальне провадження

Учора, 18 листопада, близько 19 год. сталася ДТП на вул. Прилуцька міста Ніжина. За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ 21014 скоїв наїзд на пішохода, який раптово вийшов на проїзну частину.

За результатами медичного освідування, водій – 37-річний мешканець одного із сіл Ніжинського району, перебував у стані алкогольного сп’яніння. В результаті ДТП він значних тілесних ушкоджень не отримав. Натомість, потерпілим є пішохід, який сьогодні вночі помер у реанімації від отриманих травм. За кілька днів загиблому мало би виповнитися 47 років.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. По справі призначено ряд експертиз, які дадуть відповідь на головне питання: чи міг водій уникнути наїзду на пішохода, який з, поки що, не зрозумілих підстав, перебував на проїжджій частині далеко від пішохідного переходу.

Обов’язково слідством буде враховано і стан сп’яніння водія, у якому той перебував на момент ДТП.

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції
Центральне фото з мережі

ДТП, пішохід, авто, кримінальне провадження

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: