Завантаження ...
banner
banner

Будуть спортсмени з пільгою, чи без – вирішать на сесії

Ніжинський спортивний клуб, що функціонує на території Третього мікрорайону, орендує приміщення під заняття боксом. Приміщення розташоване в будівлі НВК №16 "Престиж". Орендар просить зменшити розмір орендної плати і надати

спортивний клуб, бокс, пільга

Ніжинський спортивний клуб, що функціонує на території Третього мікрорайону, орендує приміщення під заняття боксом. Приміщення розташоване в будівлі  НВК №16 "Престиж". Орендар просить зменшити розмір орендної плати і надати їм на рік пільгу у розмірі 60%. Балансоутримувач, яким є управління освіти Ніжина, надання пільги заперечує.

З цього приводу на засідання бюджетної комісії 21 листопада завітали спортсмени, які орендують приміщення, директор НВК "Престиж" Валентина Градобик та балансоутримувач в особі начальника управління освіти Ніжина Станіслав Крапив'янський.

Орендарі зазначили, що спортивний клуб – неприбутковий, у ньому займаються 20 дітей віком від 8 до 14 років. "Якщо не буде пільги, нам невигідно буде далі займатися в цьому приміщенні", – підкреслили спортсмени.

В свою чергу, Станіслав Крапив'янський наголосив на тому, що орендну плату навпаки потрібно збільшити. "Навчальний заклад не доотримує кошти на спецрахунок. Там і сума символічна: орендуючи 500 метрів квадратних, вони сплачують 48 грн. за місяць", – зазначив Станіслав Миколайович. Такої ж думки дотримувалась і директор НВК "Престиж".
 
Порадившись, члени бюджетної комісії вирішили все ж надати спортсменам пільгу в  розмірі 60%. Така відповідь влаштувала присутніх, втім, остаточне рішення – за депутатами на сесії міськради.

Валентина Пильник

спортивний клуб, бокс, пільга

спортивний клуб, бокс, пільга


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: