Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині на вокзалі пограбували мешканця Запорізької області

24 листопада близько 10 годин ранку до Ніжинського відділу поліції звернувся 29-річний мешканець Запорізької області з заявою про грабіж. Заявник повідомив про те, що перебуваючи в приміщені кафе

грабіж, вокзал, поліція

24 листопада близько 10 годин ранку до Ніжинського відділу поліції звернувся 29-річний мешканець Запорізької області з заявою про грабіж.

Заявник повідомив про те, що перебуваючи в приміщені кафе на залізничній станції м. Ніжина під час розпиття спиртних напоїв із чоловіками, останні вдаривши його відкрито заволоділи мобільним телефоном та коштами, після чого зникли в невідомому напрямку.

Вжитими заходами працівників сектору реагування патрульної поліції Ніжинського відділу поліції було встановлено осіб, причетних до даного кримінального правопорушення. Ними виявилися двоє чоловіків: 39-річний мешканець Волинської області, раніше судимий та 34-річний мешканець Полтавської області.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 Кримінального Кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4-х до 6-ти років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: