Завантаження ...
banner

Пільговикам затримали виплати

Міністерство соціальної політики вчасно не здійснило фінансування безготівкової форми пільг і субсидій. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник Управління праці та соціального захисту

виплати, пільговики

Міністерство соціальної політики вчасно не здійснило фінансування безготівкової форми пільг і субсидій. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч. 

Виплату мали здійснити до 18 листопада і впродовж доби надіслати людям смс-повідомлення зі станом розрахунку по наданих субсидіях і пільгах.


Пільговики і субсидіанти почали скаржитись до управління, що не знають скільки їм потрібно доплачувати за користування комінальними послугами і чому вони зараз мають платити повну суму у квитанціях, якщо кошти по пільгам і субсидіям ще не надійшли.

Особливо обурювалися пільговики, бо вони вперше за час існування пільг не отримали пільгу від підприємств.

"Якщо люди заплатили повну вартість послуги і пізніше Міністерство затрималось із виплатою безготівки, то ця перерахована сума буде врахована підприємствами при розрахунках на наступний місяць" - так роз'яснила ситуацію Валентина Кулініч.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: