Завантаження ...
banner
banner

Про своє бачення роботи в міськраді депутати не сповістили

На минулому засіданні сесії підіймалося питання щодо депутатської діяльності (а точніше, її відсутності) двох осіб: депутати Ніжинської міськради Максим Білоусенко та Ігор Смаль близько року не були на жодному засіданні міськради

депутати, комісія

На минулому засіданні сесії підіймалося питання щодо депутатської діяльності (а точніше, її відсутності) двох осіб: депутати Ніжинської міськради Максим Білоусенко та Ігор Смаль близько року не були на жодному засіданні міськради, не кажучи вже про засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту, членами якої є вони обоє. 

Секретар ради Валерій Салогуб повідомив, що листи до обох депутатів з проханням повідомити їхнє бачення роботи в міськраді було направлено місяць тому. Відповіді за цей час не надійшло.

Тому на найближчому засіданні депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю будуть визначатися у подальших діях стосовно двох вищезгаданих депутатів.

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: