Завантаження ...
banner
banner

19-ту виставку художньої творчості дітей та молоді з особливими потребами відкрито

03 грудня з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями Ніжинським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді традиційно було організовано вже XIX виставку художньої творчості дітей

виставка, роботи, музей

03 грудня з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями Ніжинським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді традиційно було організовано вже XIX виставку художньої творчості дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе - і в тебе повірять інші!», відкриттю якої активно посприяли шкільні, позашкільні та дошкільні навчальні заклади, управління освіти, управління культури і туризму, центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, інклюзивно-ресурсний центр та ін. 

На виставці представлено 130 робіт 82 учасників різного віку, виконаних у 15-ти жанрах та техніках. Вперше в даній виставці прийняли участь дошкільнята. Втілити своє особисте бачення навколишнього світу в художніх образах дітям та молоді з функціональними обмеженнями допомогли їхні батьки, творчі наставники, які розвивають в них Божу іскру таланту і постійно надихають на кропітку цікаву працю.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко від імені міського голови Анатолія Лінника привітав всіх з відкриттям виставки та зауважив, що міська влада завжди підтримує все, що стосується дитячої творчості, а особливо творчості дітей, які помічені Богом.

Всі витвори учасників заслуговують не тільки на увагу, а ще й на велику пошану, адже перебуваючи в складних життєвих обставинах, вони знаходять в собі сили не тільки бачити прекрасне, а й ділитися прекрасним через свої роботи. З особливою увагою та пошаною звернувся до батьків, вчителів, вихователів та наставників, які вирізняють діток серед інших, бачать в них Божу іскру, працюють не покладаючи рук, створюючи разом творчі шедеври. Також Ігор Володимирович подякував за сумлінну працю директору ніжинського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Наталії Кучеровській та спеціалістам Центру, директору інклюзивно-ресурсного центру Валентині Ступак, управлінню освіти та співробітникам краєзнавчого музею ім. Івана Спаського. Користуючись нагодою заступник міського голови привітав всіх з Новорічними та Різдвяними святами, побажав міцного здоров’я, здійснення всіх мрій і починань та урочисто відкрив 19-ту виставку художньої творчості дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе - і в тебе повірять інші!».

По закінченні презентації Наталія Кучеровська зробила оголошення, що за доброю традицією 19 грудня, на День святого Миколая, всі дітки-учасники виставки будуть нагороджені солодощами, грамотами, дипломами та подарунками.

Ніжинський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді запрошує всіх ніжинців і гостей міста відвідати виставку «Повір у себе – і в тебе повірять інші!», яка буде працювати в художньому відділі Ніжинського краєзнавчого музею ім. Івана Спаського від 03 грудня 2019 року до Різдвяних свят.

Джерело: nizhynrada.gov.ua

виставка, роботи, музей

виставка, роботи, музей

виставка, роботи, музей

виставка, роботи, музей

виставка, роботи, музей

виставка, роботи, музей


виставка, роботи, музей


виставка, роботи, музей


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: