Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині пропонують створити мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги

На засіданні виконкому 5 грудня розглянули проект рішення про створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. "У Ніжині

мобільна бригада, насильство, автомобіль

На засіданні виконкому 5 грудня розглянули проект рішення про створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

"У Ніжині потрібно створити бригаду, яка б оперативно реагувала на подібні ситуації. Останній випадок з 5-річною дитиною доводить це", – наголосила Наталія Кучеровська, директор Ніжинського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
 
Члени виконкому зауважили, що у бригаді, яку пропонують створити, задіяні самі жінки, втім, Н. Кучеровська запевнила, що за потреби підключать поліцію та працівників "швидкої".

Також наголосили на тому, що за бригадою має бути закріплений автомобіль. 

Проект рішення підтримали, але погодилися на тому, що його потрібно доопрацювати, обговоривши функціональні обов'язки працівників та питання з транспортом.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: