Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині прямо серед вулиці чоловіка пограбували на 20 тисяч доларів

Вчора, близько опівдні, двоє чоловіків відкрито заволоділи грошима місцевого жителя на одній з центральних вулиць міста. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник Сектору моніторингу

грабіж, 20 тисяч доларів

Вчора, близько опівдні, двоє чоловіків відкрито заволоділи грошима 51-річного місцевого жителя на одній з центральних вулиць міста. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила начальник Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Викрали аж 20 тисяч доларів.

З місця події чоловіки втікли на позашляховику «Фольцваген таурег», проте потерпілий та свідки запам'ятали номер автомобіля.

По камерам було вираховано напрямок руху позашляховика.

Оперативно було задіяно та орієнтовано всі наряди ГРПП не лише міста, а і суміжних районів області. Введено план «Перехват». Як завжди, у нагоді стали камери відео спостереження, що у межах області утворюють єдину систему – «Мережа безпеки». За ними вирахували маршрут руху позашляховика та вже колеги ніжинських поліцейських наздогнали його приблизно за пів сотні кілометрів від Ніжина.

Помітивши, що автодорога перекрита патрулем, чоловіки залишили салон авто та втікали пішки, але невдовзі обоє були затримані. У салоні автомобіля виявлено та вилучено викрадені гроші та ще цілу купу готівки, походження якої належить встановити.

Обоє чоловіків не місцеві. Один із них проживає у Білорусії та до України приїхав наприкінці листопада поточного року. Інший, на рік молодший за напарника, 45-річний мешканець одного із селищ на Одещині. Що спонукало чоловіків піти на такий злочин та чи був він єдиний у їх біографії – встановлять слідчі.

Чоловікам інкримінують ч. 4 ст. 186 ККУ - грабіж вчинений групою осіб у великих розмірах, покарання за який від семи до десяти років позбавлення волі. Обох чоловіків затримано і оскільки вони не місцеві, а також враховуючи тяжкість злочину, грабіжникам буде обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

mynizhyn.com

грабіж, 20 тисяч доларів

грабіж, 20 тисяч доларів

грабіж, 20 тисяч доларів
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: