Завантаження ...
banner

На Чернігівщині троє підлітків врятували 36-річного чоловіка

7 грудня 13-річні Кирило і Богдан та 17-річна Каріна, мешканці м.Борзна близько 17 години проходили біля мосту через річку Борзенка, що протікає районним центром. В цей час вони почули крики про допомогу та побачили

порятунок, підлітки, крига, чоловік

7 грудня 13-річні Кирило і Богдан та 17-річна Каріна, мешканці м.Борзна близько 17 години проходили біля мосту через річку Борзенка, що протікає районним центром. В цей час вони почули крики про допомогу та побачили, що під мостом провалилася під кригу людина. 

Не розгубившись, молоді люди викликали рятувальників, а самі підібрались до чоловіка та витягли його з крижаної води.

Надзвичайники 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Борзна, які оперативно прибули за викликом доставили 36-річного місцевого жителя до підрозділу, надали першу невідкладну допомогу та передали медичним працівникам. З діагнозом переохолодження чоловіка було доставлено до центральної районної лікарні.

Руренко Богдан - учень 8 класу Борзнянської загальноосвітньої школи ім. Христини Алчевської, Дахно Кирило - учень 8 класу Борзнянської гімназії ім. Пантелеймона Куліша. Колеснікова Каріна у цьому році закінчила навчальний заклад.

У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час перебування на льоду водойм. За умов нестійких та плюсових температур слід утриматися від виходу на кригу, це небезпечно. Не дозволяйте дітям бавитися на льоду, адже часом достатньо лише одного кроку аби опинитися у воді. Бережіть своє життя! У небезпечних ситуаціях негайно викликайте рятувальників за номером телефону "101".


порятунок, підлітки, крига, чоловік

порятунок, підлітки, крига, чоловік
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: