Завантаження ...
banner

35 ніжинських двірників отримали прихисток на зиму

Двірники КП "ВУКГ" працюють у будь-яку погоду, їм не стають на заваді сніг, дощ чи сильний вітер. Часто ми сприймаємо їхню працю, як належне, не задумуючись над тим, чи є їм де зігратися і змінити намочений мокрим снігом

двірники, будівля

Двірники КП "ВУКГ" працюють у будь-яку погоду, їм не стають на заваді сніг, дощ чи сильний вітер. Часто ми сприймаємо їхню працю, як належне, не задумуючись над тим, чи є їм де зігратися і змінити намочений мокрим снігом одяг на сухий. Такого приміщення у двірників нашого міста не було.

Сьогодні, на позачерговій сесії міськради, депутати прийняли рішення про передачу у безоплатне користування КП "ВУКГ" нежитлової будівлі по вулиці Успенській (раніше там розміщувалися лабораторія центральної міської лікарні, Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи та Чернігівський обласний центр медико-соціальної експертизи) на умовах договору позички строком до 01. 05. 2020 року.
Як повідомив журналістам сайту mynizhyn.com керівник вищезгаданого підприємства Владислав Корман, на сьогоднішній день у Ніжині трудяться 35 двірників, найбільше – у центральній частині міста.

"Як багато своєї праці ці люди вкладають у наше місто, і, разом з тим, дотепер у  них не було де зігрітися, випити чаю, просушити одяг, переодягнутися", – зазначає Владислав Адольфович.

Будівля має площу 305, 7 кв. м. Передають її у безоплатне користування, що значить, що за оренду підприємство сплачувати не буде, але оплачує всі комунальні послуги. 

Валентина Пильник
Фото з мережі 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: