Завантаження ...
banner

Уроки в школі №10 скасовано, але приводу для паніки немає

У Ніжинській ЗОШ №10 – скасовані уроки. До шкільного подвір'я з'їхалися медичні працівники, надзвичайники та поліція. В мережі інтернет поширюється інформація про те, що хтось розпилив у школі газовий балончик. Завідуюча Ніжинським

газовий балончик, ЗОШ №10

У Ніжинській ЗОШ №10 – скасовані уроки.

До шкільного подвір'я з'їхалися медичні працівники, надзвичайники та поліція. В мережі інтернет поширюється інформація про те, що хтось розпилив у школі газовий балончик.

Завідуюча Ніжинським відділенням екстреної (медичної) допомоги Ірина Корчева для сайту mynizhyn.com зазначає: "З медичної точки зору, допомоги не потребував ніхто. Ушкоджень ніхто не отримав".

Чи є привід для паніки – коментує начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко: "Одна із учениць принесла до школи аерозольний балончик (його вміст будемо досліджувати). Зі слів дівчини, вона принесла його з дому. Демонструючи його однокласникам, учениця випадково натиснула клапан і розпилився газ. Газ – подразнюючий, тож педагоги навчального закладу провітрили всі приміщення, попросивши дітей вийти зі школи. Уроки в ЗОШ №10 на сьогодні скасовано, щоб провітрити максимально якісно. Наразі поліцейські вирішують питання про притягнення батьків учениці до відповідальності за те,  що дали дитині такий балончик,  адже наслідки могли бути більш тяжкими. Діти не вміють поводитися з такими небезпечним речами,  тому батьки мають убезпечувати їх від них,  а не навпаки давати з собою до школи".  

Валентина Пильник
Фото Стоп-Рагу Ніжин | Стоп-Рагу Україна


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: