Завантаження ...
banner
banner

Як у Ніжині навчали майбутніх консультантів роботодавця

Новації у службі зайнятості – річ звична і систематична. Удосконалення проходить протягом усієї діяльності установи. Єдина технологія облслуговування населення, єдина інформаційна система, що працює у он-лайн режимі

центр зайнятості, тренінг, консультант роботодавця

Новації у службі зайнятості – річ звична і систематична. Удосконалення проходить протягом усієї діяльності установи. Єдина технологія облслуговування населення, єдина інформаційна система, що працює у он-лайн режимі,  електронні сервіси: кабінет роботодавця та кабінет безробітного, онлайн-платформа з професійної орієнтації та розвитку кар'єри «Моя професія: консультаційна мережа», електронний запис на прийом до фахівця. І це далеко не повний перелік осучаснених послуг. З січня 2019 року Державна служба зайнятості впровадила  інститут кар'єрного радника. 

Сьогодні починаємо впроваджувати інститут консультанта роботодавця.

Успішність кар’єрного радника та консультанта роботодавця залежить від уміння використовувати нові форми та методи роботи, спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Тому постійна робота над підвищенням свого професійного рівня – основна умова  результативної роботи кожного фахівця Ніжинської міськрайонної філії ЧОЦЗ. 12 грудня з ініціативи Чернігівського обласного центру зайнятості у Ніжині пройшло навчання фахівців Ніжина, Козельця, Носівки та Бобровиці.

Начальники відділу організації надання послуг роботодавцям Людмила Лисобикова та відділу організації профорієнтації Марина Кривопала навчали майбутніх консультантів роботодавця тонкощам нововведення. 

Вчилися формувати позитивний імідж служби зайнятості, конструювати різні моделі спілкування, знаходити вихід із скрутних ситуацій, уникати конфлікту із клієнтами. У процесі навчання фахівці проаналізували методи підвищення рівня командної роботи при наданні послуг, оволоділи навичками самопрезентації консультанта роботодавця та технологіями ділового спілкування.

Ніжинська міськрайонна філія Чернігівського обласного центру зайнятості

центр зайнятості, тренінг, консультант роботодавця

центр зайнятості, тренінг, консультант роботодавця
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: